Mijn bedrijf (nog niet) op koers

Als ondernemer weet je precies wat je wilt bereiken. Soms lukt het niet of niet voldoende om je doelen te behalen. Het is lastig om de vinger op de zere plek te leggen. Je hebt er al alles aan gedaan wat in je vermogen ligt om je bedrijf te sturen. Maar je hebt grotere ambities en je zou best eens willen sparren over je bedrijfsgroei of het doorvoeren van een verandering binnen je bedrijf. Ontwikkelingen die maar niet tot stand komen kunnen door allerlei factoren worden beïnvloed. Soms is het lastig om iemand te vinden met wie je gelijkwaardig van gedachten kunt wisselen. In Mark Gouda van Aproles3 vind je zo’n sparringpartner. Een ondernemerscoach die begrijpt wat je doormaakt en die je helpt bij het behalen van jouw doelen.

Drie pijlers

Een coach die je helpt te sturen. Door de touwtjes tijdelijk een stukje uit handen te nemen. Mark zorgt ervoor dat die touwtjes waar nodig worden ontward. Zodanig dat alle verbindingen binnen je bedrijf weer kloppen en jij de touwtjes weer stevig in handen krijgt. De ontwikkeling van jouw bedrijfsprocessen wordt gebaseerd op drie krachtige pijlers;

  • Leiderschap
  • Ervaring
  • Sparringsessies

Op basis van deze drie pijlers gaan we je helpen veranderen. Jouw persoonlijk leiderschap gaat groeien, je bedrijfsprocessen worden goed op elkaar afgestemd en mensen weten precies wat hun rollen en verantwoordelijkheden zijn. Zo zorgen we dat marketing, sales, je productie en logistieke processen precies zijn afgestemd op de doelgroepen die kunnen zorgen voor een interessante groei van je bedrijf.

Maatwerk en 100% commitment

Laat het gerust maar even los. Want met jouw commitment, mijn ruime kennis, ervaring én een open blik gaan we een intensief traject aan. Precies op maat om jouw doelen te behalen. Ik help je op de juiste weg en zorg ervoor dat dat jij precies op het goede moment alle zaken weer oppakt om zelfstandig verder te werken aan je bedrijfsdoelen. Als alle facetten in je bedrijf op orde zijn, laat ik de touwtjes weer vieren om ze uiteindelijk weer helemaal terug te geven.

Alle facetten binnen je bedrijf op orde

Als jij weet WAT je wilt, help ik je om dat te bereiken. Ben je benieuwd HOE we dat gaan doen. Wacht niet langer maar zet nog vandaag de eerste stap naar bedrijfsgroei. Dan gaan wij binnenkort samen sparren. Ik hoor graag van je.