Hallo, ik ben Mark

Als ondernemerscoach houd ik me sinds 2016 bezig met het behalen van resultaten van MKB en MKB+ bedrijven. Ik help met plezier iedere ondernemer die zich focust op het behalen van successen. Waarbij ik een lichte voorliefde heb voor familiebedrijven.

Ik heb ervoor gekozen om datgene te doen waar ik goed in ben. En dat is werken met mensen om resultaten te behalen. Tal van vraagstukken die ik zelf in de loop der jaren in het bedrijfsleven heb ervaren combineer ik met zowel mijn bedrijfseconomische als technische kennis. Er is nauwelijks een vraag te bedenken waar ik geen antwoord op kan vinden.Duurzaam en sociaal maatschappelijk betrokken

Naast mijn werk bij Aproles3 zet ik me graag in voor mijn omgeving. Duurzaamheid heeft daarbij mijn aandacht. Vanuit mijn jarenlange werk als adviseur op het gebied van duurzaamheid voel ik me als projectleider bij de Stichting Waalwijk CO₂ vrij als een vis in het water. Maatschappelijk betrokken ben ik door persoonlijk actief te zijn op het gebied van sport, toneel en het welzijn van ouderen. Met mijn lidmaatschap van een lokale serviceclub zet ik me daarnaast in voor sociaal-maatschappelijke projecten. Door met andere mensen in gesprek te gaan geef ik graag iets terug aan de maatschappij.


Een klik met ondernemers

Enthousiast word ik van ondernemers die persoonlijk willen ontwikkelen. Soms zijn er vragen waar je nauwelijks met andere mensen in je team over kunt of wilt praten. Op dat moment heb je aan mij een ervaren sparringpartner die naar jouw verhaal en jouw doelen luistert en ervoor zorgt dat jij de touwtjes even los kunt laten. Maar ook iemand die je als geen ander begrijpt én je daarnaast helpt om jouw ambities waar te maken. Op basis van wederzijds vertrouwen gaan we samen aan de slag.Op het snijvlak van mens en commercie

Bedrijfseconomisch je bedrijf verder ontwikkelen. Dat bereiken we onder andere door naast het doornemen van alle processen binnen je bedrijf in gesprek te gaan met mensen. Met jou als ondernemer maar ook met je medewerkers en waar nodig met je klanten. Want door in gesprek te gaan met mensen en de vraag -achter de vraag- goed te begrijpen krijgen we de knelpunten in kaart en gaan we deze samen aanpakken met de best denkbare oplossing.


Samen gaan we voor resultaat

En daar wordt niet alleen ik, maar vooral jij dan weer enthousiast van. Met duidelijkheid en structuur in je onderneming geef ik je alle touwtjes weer in handen. Ik help je met de juiste richting. En jij kunt weer gerust verder. Met duidelijke mijlpalen waarmee jij je ambities met jouw bedrijf gaat bereiken. Je bedrijfsprocessen lopen weer op rolletjes, mooie omzetten worden gerealiseerd en gestelde doelen behaald.  Wat is jouw ambitie?