Doorgewinterde professionalMark Gouda

Mark Gouda is een doorgewinterde bestuurder, die zich heeft bewezen binnen het MKB en MKB+ bedrijven. Mark heeft zeer bewust de keuze gemaakt om zijn ervaring en kennis in te zetten op interim-basis.
Inzetbaar als tijdelijk vervanger of als zwaargewicht bij complexe Change Management- of commerciële vraagstukken binnen het bedrijfsleven.


Diverse speerpunten Aproles3:

Change Management

Aproles3 is gericht op bedrijven die een probleem hebben met groei of de weg naar professionalisering op de juiste manier begeleid willen hebben.
Door groeiprocessen te initiëren en op een correcte manier aan te sturen komt het bedrijf tot een volwassen organisatie, die klaargestoomd wordt voor de toekomst.
Veranderprocessen kunnen vaak direct efficiëntie realiseren.
Elk bedrijf krijgt advies op maat en er wordt een nieuwe meetlat gemaakt. Al deze processen worden verder door Aproles3 begeleid.


Bedrijfsadviezen

Dit varieert van een eenvoudig commerciële vraag tot een compleet advies; dit om de behoefte in kaart te brengen met een plan van aanpak. Aproles3 zorgt tevens voor kwaliteitsverbetering bij medewerkers en andere inzichten van de ondernemer. Vaak leeft een organisatie bij de dag en houdt vast aan de waarden die het bedrijf al jaren heeft. Toch kan een helikopterview wonderen verrichten. Met kleine aanpassingen kan een onderneming betere resultaten behalen of veel efficiënter georganiseerd worden.
Ook kan Aproles3 verkoop van ondernemingen begeleiden of participaties van derden initiëren. Wij gaan voor ontzorging van de ondernemers!


Commerciële opdrachten

Vaak heerst er binnen een bedrijf de behoefte om iemand mee te laten denken over een langere termijn strategie. Niet zelden gaat dit gepaard met commerciële veranderingen. Denk aan markt verandering of het opkomen van internet verkoop, gelieerd aan E-Commerce.
Aproles3 wil zo’n klankbord zijn en meedenken in het veranderingproces. Dit kan uitwerking en uitvoering van een volledig commercieel plan zijn, maar ook aparte opdrachten, zoals het werven van agenten of distributeurs voor uw producten.


De drie pijlers van Aproles3:

Leiderschap

Door dit te tonen maar ook te gebruiken of als ondersteuning om de ondernemer(s) te dienen. Een goede leider wijst de weg en zal altijd in bedrijfsbelang denken.Ervaring

Niet bang zijn om mee te werken en ook met de voeten in de modder te staan. Door veel ervaring op te doen in alle facetten van het bedrijfsleven word je niet meer verrast! Weet hoe het werkt en wat de inzichten van uw medewerkers zijn.Sparren

Ben als ondernemer niet te groot om te sparren met een ander. Dit kan binnen uw familie, met zakenpartner of met Aproles3. Het voordeel hiervan is dat Aproles3 een neutraal advies zal geven, niet gehinderd door enige emotionele ballast, ook uit het verleden. Wel belangrijk om de juiste keuze in sparringspartner te maken, want de ondernemer staat er al te vaak alleen voor…..