1. MKB‘ers met ambitie

Meer omzet, betere marges, product-markt combinaties die nog beter aansluiten bij je markt. Elke ondernemer zou zichzelf een ondernemerscoach als sparringpartner moeten gunnen. Iemand met wie je eventuele zorgen kunt delen. Die je helpt met het opstellen van je meerjarenstrategie en bijbehorende budgetten. Die je helpt te sturen op groei. Je hoeft niet alle kennis zelf in huis te hebben om door te groeien met jouw bedrijf.

Je geeft iedere dag alles

Je hebt het druk. Maar toch bereik je (nog) niet wat je voor ogen hebt. Hoe helder kijk jij tegen je bedrijfsprocessen aan? Door samen met jou te sparren en je ondernemerschap te prikkelen kijken we of je bezig bent met datgene waar jij goed in bent. Samen onderzoeken we waar jij energie van krijgt en wat je beter kunt delegeren. Soms is het moeilijk om processen te veranderen en word je opgeslokt door de hectiek van de dag. De groei van een bedrijf gaat vaak hand in hand met de persoonlijke groei en ontwikkeling van de ondernemer.

Je hoeft niet alles te weten om te kunnen ondernemen

Met wie deel jij je zorgen? Je dagelijkse beslommeringen als het even tegenzit? In een klein tot middelgroot MKB-bedrijf is het niet altijd vanzelfsprekend dat je een goede sparringpartner hebt met wie je alles kunt delen. Maar je mensen verwachten wel dat jij de leiding neemt en beslissingen doorvoert. Samen gaan we aan de slag. We beginnen met een aantal goede gesprekken. We houden de bedrijfsprocessen tegen het licht. Ik ga in gesprek op de werkvloer en neem alle facetten van je bedrijf onder de loep. We gaan meters maken met jouw bedrijf op het gebied van:

  • Bedrijfsprocessen
  • Personeel
  • Marketing & sales
  • Product-marktcombinaties
  • Marges
  • En al jouw overige vragen.

Waar kan jij terecht met je vragen als het om het ‘echie’ gaat?

Aproles3 helpt je verder en gaat zich 100% inzetten om ervoor te zorgen dat jij gaat bereiken wat jij voor ogen hebt. Omdat ik als geen ander begrijp wat jij bedoelt. Er is namelijk nauwelijks een ondernemersvraag die ik niet zelf heb ervaren. Wat zijn jouw ambities?

Neem contact met mij op.